kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,Cheap Nike Superfly,

     Aktuelno

     O maratonu

     Staza - Sertifikati

     Kategorije

     Nagrade

     Prijava

     Prevoz i smještaj

     Uputstvo za takmičare

     Rekordi

     Fotografije

     Pobjednici

     Rezultati

     Sponzori

     Informacije

     Istorijat maratona

     Startna lista

     Statistika maratona

     Rezultati CG takmičara

     Arhiva vijesti

     Spisak volontera

     Skola trcanja

POKROVITELJI

TEHNICKI ORGANIZATOR

 

KNOK

 


Podgorički maraton i Knok nude od sada nude svim učesnicima Podgoričkog maratona da pronađu smještaj preko servisa: Running.knok.com, a kojem se mogu i sami pridružiti, i time postatio dio specijalne KNOK grupe u okviru koje mogu naći i upoznati ljude kod kojih mogu odsjesti ili ih ugostiti u svojim domovima.

Ovaj servis je divna prilika, ne samo da se uštedi na troškovima smještaja, već i da se upoznaju drugi atletičari čime doživljavate potpuno novo iskustvo u sklopu Podgoričkog maratona, i omogućite sebi da upoznate nove ljude, njihovu kulturu i običaje. Ako se priključite servisu running.knok.com, moćićete da: 

·         Pronađete nekog ko može vas i vašeg partnera ugostiti dok budete u njihovom gradu, a kako biste vi mogli kasnije njima pružiti smještaj u periodu kada oni budu učestvovali na nekoj trci koja se održava blizu vašeg mjesta življenja.

·         Dogovoriti razmjenu domova sa ostalim atletičarima širom svijeta za konkretan vremenski period, i time podijeliti savjete i znanje sa drugima (zamjenu domova možete izvršiti u istom vremenu ili u različitim periodima godine, zavisno od toga kako se dogovorite sa vašim partnerima) 


Da se učlanite u grupu za učesnike maratona, prijavite se na www.Knok.com/running klikom na "Join now" dugme.

Vjerujemo da je ovo olična prilika za vas da upoznate takmičare iz svijeta i da iznađete pristupačniji način da učestvujete u trkama širom svijeta, ali i da uživate u njihovim različitostima.

Ako imate više pitanja o servisu, kontaktirajte KNOK ti na questions@knok.com, ili putem njihovog twiter naloga@knokrunning, oni će biti srećni da vam pomognu.

kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,Cheap Nike Superfly,

 
 
Copyright © 2010 tomn. All rights reserved.