Aktuelno

     O maratonu

     Staza - Sertifikati

     Kategorije

     Nagrade

     Prijava

     Prevoz i smještaj

     Uputstvo za takmičare

     Rekordi

     Fotografije

     Pobjednici

     Rezultati

     Sponzori

     Informacije

     Istorijat maratona

     Startna lista

     Statistika maratona

     Rezultati CG takmičara

     Arhiva vijesti

     Spisak volontera

     Skola trcanja

TEHNICKI ORGANIZATOR

ORGANIZATOR


Podgorički maraton na Facebook-u

 

PREVOZ

 

VAžNO OBAVJEšTENJE: Organizatori će obezbijediti besplatan prevoz autobusom za 75 ucesnika za Podgoricki maraton iz Novog Sada i Beograda. Autobus iz Novog Sada polazi U PETAK 05.11 sa parkinga ispred zeljeznicke stanice u 22.00 h (vidi mapu), a iz Beograda u 23.30 sa parkinga u Bulevaru Zorana Đinđića sa severne strane Kombank Arene (vidi mapu). Organizatori prevoza iz Novog Sada je Simić Milivoje, mob: 063-8411966, email: simic.milivoje@gmail.com.

Važna informacija za sve one koji putuju autobusom iz Novog Sada i Beograda sve detalje oko putovanja mozete saznadi od Draga Boroje.

Organizovani prevoz maratonaca iz Makedonije: Direkcija Podgoričkog maratona u saradnji sa Skopskim maratonom – direktorom Kiretom Sinadionovskim organizuje i organizovani dolazak i ove godine maratonaca iz Makedonije na Podgorički maraton .Svi zainteresovani koji žele da se prijave iz Makedonije i učestvuju na maratonu potrebno je da se jave gospodinu Kiretu Sinadinovskom iz Skoplja.Link na sajtu Skopskog maratona http://skopskimaraton.com.mk/podgorica2015

Pažnja: Besplatan prevoz važi samo za učesnike u maratonu.

SMJEŠTAJ

Organizator obezbjeđuje besplatan hotelski smještaj, polupansion, uoči maratona u hotelu za muškarce takmičare u maratonu koji imaju rezultat bolji od 2:20:00 i za žene koje imaju rezultat bolji od 2:40:00, a za polumaraton za muškarce koji imaju rezultat ispod 1:08:00 i za žene ispod 1:21:00. Za sve ostale učesnike koji imaju slabije vrijeme u maratonu od ovoga rezultata, biće obezbijeđen besplatni smještaj u Š.C. Sergije Stanić.
Oni takmičari koji to žele smještaj mogu obezbijediti u hotelima u gradu u Podigorici, gdje sami plaćaju trškove.

Takmičari koji dolaze iz inostranstva 20 dana prije maratona mogu se javiti organizatoru da im obezbijedi povoljnosti (povoljan) hotelski smještaj u Podgorici ili na moru – Bar.

  
 
Copyright © 2010 tomn. All rights reserved.