Aktuelno

     O maratonu

     Staza - Sertifikati

     Kategorije

     Nagrade

     Prijava

     Prevoz i smještaj

     Uputstvo za takmičare

     Rekordi

     Fotografije

     Pobjednici

     Rezultati

     Sponzori

     Informacije

     Istorijat maratona

     Startna lista

     Statistika maratona

     Rezultati CG takmičara

     Arhiva vijesti

     Spisak volontera

POKROVITELJI

TEHNICKI ORGANIZATOR

 

PREVOZ

 

VAžNO OBAVJEšTENJE: Organizatori će obezbijediti besplatan prevoz autobusom za 75 ucesnika za Podgoricki maraton iz Novog Sada i Beograda. Autobus iz Novog Sada polazi U PETAK 27.OKTOBRA sa parkinga ispred zeljeznicke stanice u 22.00 h (vidi mapu), a iz Beograda u 23.30 sa parkinga kod Otvorenog tržnog centra, poznatijeg kao „buvljak“, Novi Beograd, Jurija Gagarina (vidi mapu). Organizatori prevoza iz Novog Sada su Simić Milivoje mob: 063-8411966, e-mail: simic.milivoje@hotmail.com i Drago Boroja e-mail: drago.boroja@gmail.com.

Važna informacija za sve one koji putuju autobusom iz Novog Sada i Beograda sve detalje oko putovanja mozete saznadi od Draga Boroje na gore navedeni e-mail.

Organizovani prevoz maratonaca iz Makedonije: Direkcija Podgoričkog maratona u saradnji sa Skopskim maratonom – direktorom Kiretom Sinadionovskim organizuje i organizovani dolazak i ove godine maratonaca iz Makedonije na Podgorički maraton .Svi zainteresovani koji žele da se prijave iz Makedonije i učestvuju na maratonu potrebno je da se jave gospodinu Kiretu Sinadinovskom iz Skoplja.Link na sajtu Skopskog maratona http://skopskimaraton.com.mk/podgorica2015

Pažnja: Besplatan prevoz važi samo za učesnike u maratonu.

SMJEŠTAJ

Organizator obezbjeđuje besplatan hotelski smještaj, polupansion, uoči maratona u hotelu za muškarce takmičare u maratonu koji imaju rezultat bolji od 2:40:00 i za žene koje imaju rezultat bolji od 2:59:00, a za polumaraton za muškarce koji imaju rezultat ispod 1:10:00 i za žene ispod 1:22:00. Za sve ostale učesnike koji imaju slabije vrijeme u maratonu od ovoga rezultata, biće obezbijeđen besplatni smještaj u Š.C. Sergije Stanić, koji se nalazi 100m od hotela „City” (bivši hotel „Ljubović”).
Oni takmičari koji to žele smještaj mogu obezbijediti u hotelima u gradu u Podigorici, gdje sami plaćaju trškove.

Takmičari koji dolaze iz inostranstva 20 dana prije maratona mogu se javiti organizatoru da im obezbijedi povoljnosti (povoljan) hotelski smještaj u Podgorici ili na moru – Bar.

 
 
 
Copyright © 2010 tomn. All rights reserved.