kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,Cheap Nike Superfly,

     Aktuelno

     O maratonu

     Staza - Sertifikati

     Kategorije

     Nagrade

     Prijava

     Prevoz i smještaj

     Uputstvo za takmičare

     Rekordi

     Fotografije

     Pobjednici

     Rezultati

     Sponzori

     Informacije

     Istorijat maratona

     Startna lista

     Statistika maratona

     Rezultati CG takmičara

     Arhiva vijesti

     Spisak volontera

     Skola trcanja

POKROVITELJI

TEHNICKI ORGANIZATOR

 

Škola trcanja u Podgorici

 

Počinje sa radom Škola trčanja GUMP!

Kako da se pripremite za 24.Podgorički maraton

Multisport Akademija Mayer organizuje školu trčanja “GUMP” (za sve osobe starije od 16 godina). Škola je namijenjena početnicima, osobama bez trkačkog iskustva koje žele da se oprobaju u novom sportu, uspostave ili podignu već postojeću formu, kao i da dostignu zdravu tjelesnu težinu (iliti smršaju).

Polaznici će imati treninge na otvorenom, 3 puta sedmično, u skladu sa stručno izrađenim planom koji je u državama okruženja već dao odlične rezultate. Treninzi će se održavati utorkom i četvrtkom od 18h i nedjeljom od 10h na brdu Gorica. U slučaju da ne možete doći na trening, trener će vam poslati plan treninga putem e-maila da možete sami odraditi trening. Treneri škole su iskusni trkači, koji iza sebe imaju istrčane ultramaratone, maratone i polumaratone.

Prioritetni cilj škole je da vas nauči osnovnim pravilima trčanja, tako da se možete samostalno nastaviti baviti trčanjem i započeti svoj novi “sportski” život. Takođe, jedan od ciljeva škole je da pripremi polaznike da nakon 6 mjeseci pohadjanja škole istrče polumaraton distancu, a na polazniku je da odluči da li želi trčati polumaraton ili ne.

Ovo je nabolji način da se što uspješnije pripremite za učešće na ovogišnjem "24.Podgoričkom maratonu"

Trčanje donosi mnoge koristi, između ostalog: poboljšanje zdravlja, kontrolu težine, oslobađanje od stresa, bolje raspoloženje, a zabavno je trčati u grupi sa prijateljima.

Škola trčanja “GUMP” će početi sa radom 24. aprila 2017. godine.

Za početak bavljenja ovim sportom su Vam potrebne patike za trčanje i sportska komotna garderoba. Savjetujemo da prije upisa u školu odete do vašeg ljekara i provjerite da li vaše zdravstveno stanje dozvoljava da se bavite rekreativnim trčanjem.

Nikada nije kasno da se pokrenete, a u društvu je uvijek lakše!

I just felt like running!

Cijena: 20€/mjesečno.

Popunjavanjem prijavnog formulara upisujete se na našu mailing listu putem koje ćemo Vas informisati o narednim koracima:

https://goo.gl/forms/iMIgusR967UM70J93

kp soccer,soccerbp,soccerxp,cleatsuperfly,soccerbo,soccerwo,soccertutu,soccermagistaxp,soccergp,soccerqp,soccersuperflyxp,superflyboots,lovecleatsCr7 Gold Cleats,Cheap Nike Superfly,

 
 
Copyright © 2010 tomn. All rights reserved.